Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 1+1 (35m2) sídl. Tarča Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8432 - Ponúkame NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Tarča, ul. Brezová v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 35 m2 pozostáva z chodby, kuchyne, jednej obytnej miestnosti, kúpeľne s vaňou a WC. Byt sa nachádza na prízemí, orientovaný je na západ. Je počas celého dňa presvetlený, slnečný.

Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom je po rekonštrukcii - zateplená fasáda, upravené spoločné priestory. Bytový dom má energetický certifikát triedy B.

V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, nákupné stredisko, pošta, MHD.

BYT JE VHODNÝ NA VLASTNÉ POKOJNÉ BÝVANIE PRE JEDNU OSOBU ALEBO AJ AKO INVESTIČNÝ BYT PRE ĎALŠÍ PRENÁJOM.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
35 m2
Zastavaná plocha:
35 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
35 m2

Hypotekárna kalkulačka

67 000 €
Interné ID: 8432
Ulica: Brezová
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme