Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

RD moderná novostavba Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponuka číslo 8425 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MODERNÝ NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBU nachádzajúcu sa v Spišskej Novej Vsi, časť Červený jarok. Novostavba domu je príkladom moderného  bývania v pohodlí rodinného domu so záhradou a veľkou terasou v blízkosti mesta a lesa. Výmera pozemku je 371 m2. Dvojpodlažný objekt má úžitkovú plochu 124 m2, terasa má plochu 21 m2. Výhodou je aj prístrešok drevenej konštrukcie 25 m2, ktorý môže slúžiť ako skladovací priestor, sauna, alebo ďalšie vonkajšie sedenie.  

Rodinný dom je stavebne riešený ako murovaný tehlový dvojpodlažný objekt v radovej zástavbe 3 domov bez podpivničenia a s pultovou strechou. Zastavaná plocha domu je 103 m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s vešiakovou stenou a šatníkom, WC pri vstupe. kuchyňa orientovaná smerom na ulicu, komora-špajza. Technická miestnosť s plynovým kondenzačným kotlom zn. Viesmann a praktickým úložným priestorom je pod schodiskom. 

Priestoru na prízemí dominuje veľká kuchyňa prepojená s obývacou izbou, ktorá má výstup na terasu. Kuchynský priestor je v tvare L, doplnený o pult s barovým sedením  Linka je riešená na mieru, pričom každý kút tu má svoje využitie. V nej sú zabudované kvalitné spotrebiče: parná rúra s ohrevnou zásuvkou, kávovar a umývačka riadu zn. Miele, digestor, indukčná varná doska zn. Bosch.

Vedľa kuchyne je presvetlená na juh orientovaná veľká obývacia izba s jedálenským kútom a KRBOM Nestor Martin s diaľkovým ovládaním a výstupom na vydláždenú terasu s vonkajším sedením. V obývacej miestnosti je aj klimatizácia s vykurovaním. Dizajnové schodisko vedie na poschodie, kde sú 3 obytné miestnosti, veľká kúpeľňa s WC. K domu patrí terasa, predzáhradka, vstupná plocha a parkovacie miesta. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia, vodovod, kanalizácia, plyn).

V celom dome je plynové podlahové kúrenie s reguláciou samostatne pre každú izbu. Okná sú plastove - trojkomorové, vonkajšie žalúzie sú v celom dome. Dom má 2 parkovacie státia, terasu a upravenú záhradu s vkusnými drevinami a udržiavaným trávnikom. Za domom sa nachádza drevený domček-prístrešom s betonovým základom, napojený na elktrinu 380 V.Výhodou je aj retenčná nádrž na zadržiavanie vody umiestnená na pozemkuDom má vystavený energetický certifikát A0 (nízkoenergetické domy). 

Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre atraktívne bývanie pre rodiny, ktoré ocenia modernú architektúru a dizajn. 

Informácia o cene v RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
371 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
124 m2
Zastavaná plocha:
103 m2
Skladová plocha:
25 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Celková plocha:
371 m2
Terasa plocha:
21 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka

Informácia o cene v RK
Interné ID: 8425
Ulica: Limbová
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme